Videti jedan post
Star 24.10.2013, 22:55   #120
VUNIMRAV
Kao kod kuće

VUNIMRAV's Avatar

Registrovan/a dana: 25.12.2008
Mjesto: SONTA-APATIN
Godina: 58
Downloads: 1135
Uploads: 35
Rekao HVALA: 290
Zahvalili mu 97 puta u 92 Postova
Instrumenti: Paolo Soprani super paoloIII,Tyros3
Interesi: HOBI PRESAO U POSAO...Pecanje...
VUNIMRAV ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

E ovako,mozda ti pomognem u odlucivanju!Pre mesec dana sam probao A2000 i s750.
Moram ukratko ispricati kako je bilo.Usao sam u nasu "cuvenu" muzicku kucu u N.Sadu i uptao mogu li isprobati s 950?Covek-prodavac blenuo u mene kao da sam pitao za devetu galaksiju....nisu je imali!!!!????
Ajde kad sam vec tu da onda probam s750 i A2000,i ja racunam da ima izlozena klavijatura,podesena,sredjena,upali i sviraj(takvu sam kupio psr3000 kod njih)....nista....pitam za paket balkan ritmova i boja.....nikad cuo....verujte mi.
Ja upitam coveka mogu li ja ubacitri svoj fles sa tim paketom....da.....
Ovo sam morao ispricati jer sam se vrlo vrlo neprijatnoiznenadio po ko zna koji put u toj nasoj "renomiranoj"kuz kuci!!E sad ono sto tebe interesujke."izlazili " su lepo ti ritmovi i i na jednoj i na drugoj,ne bas onako kako je na YT ali nije ni podesen eq ni nista na klavijaturUglavnom lepo bi to radilo ali treba se "upucati",pa onda podesiti terce,tako da bilo koja od njih sa svojim "mega voice" i superart bojama moze daleko lepse,mocnije iozbiljnije da zvuci od pa 600.
Cena je malo previsoka,ali dugoroco gledano,moje prethodnbe jamahe se nisu pokvarile,niti bile kod majstora...a to nesto znaci!!!Glasam za PSR!!!
Dodato:
Nisam napisao da ce ti posle 3000 koja ima tastere kao tyros 2 i 3 biti vrlo neobicno mozda i ruzno pritiskati one gumene na ovim dvema klavajturamaMeni su licno odvratni!

Promijenjeno od VUNIMRAV (24.10.2013 u 22:57 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
VUNIMRAV je offline   Reply With Quote