Videti jedan post
Star 05.11.2013, 02:09   #77
Dell
Satriani

Dell's Avatar

Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
Dell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein Lichtblick
Dell pošalji poruku preko MSN messengera Dell pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Evo da se i ja obratim kao nazovi neki "organizator" ovog veselja.
Prvo se izvinjavam svim forumasima sto nisu imali priliku za live stream ili makar audio snimke jer smo se skupili oko 9 sati, Vax nam se pridruzio oko 9 i po sa njegovom djevojkom, onda dok smo vecerali, jedva smo imali satak vremena da odsviramo kako treba, taman smo se zagrijali i doslo je 11 sati, a ziva muzike dalje nije smjelo bit jer su policajci kod nas u gradu rigorozni sto se toga tice. Ali bice snimaka sa mobitel tako da se ne sekirajte
Sad naravno kao na kraju filma creditsi
Najveca hvala Vaxteru i naravno njegovoj pratilji S sto su presli 500 kilometara i srce mi se cijepa sto u trenutku dok ovo pisem moraju da se vracaju nazad jer imaju sutra neodlozive obaveze. Bilo je kratko ali slatko, Vax je pokazao koliko je mocan vokal i koliko je odlican klavijaturista.
Hvala Zeljku sto je blejao sa mnom od 5 popodne i sto je trcao tamo-ovamo sa mnom da sklepamo sav razglas.
Hvala Miranu sto je isto uvelike pomogao u organizaciji i sto nam je pomogao sklepat veliki dio opreme.
Hvala naravno i Mariu Kozaricu, Marko Sabljicu (lopezi) i njegovom prijatelju sto su nas sto 'no kazu udostojili i pocastili svojim prisustvom. Nalazicemo se mi jos, nista se ne sekirajte

Dell je offline   Reply With Quote
Sledeći član vam se zahvalio Dell za ovaj koristan post:
ЂолеПФК (05.11.2013)