Videti jedan post
Star 06.11.2013, 18:16   #5
VUNIMRAV
Kao kod kuće

VUNIMRAV's Avatar

Registrovan/a dana: 25.12.2008
Mjesto: SONTA-APATIN
Godina: 58
Downloads: 1135
Uploads: 35
Rekao HVALA: 290
Zahvalili mu 97 puta u 92 Postova
Instrumenti: Paolo Soprani super paoloIII,Tyros3
Interesi: HOBI PRESAO U POSAO...Pecanje...
VUNIMRAV ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Hvala caspere po ko zna koji put.
Evo dileme i to velike!Znam da se o ovome vec pisalo u drugim postovima i temama ali ja cu ipak ovde postaviti nekoliko pitanje da razresim dilemu!
Verovatno ce vecini biti smesno,ali ja sam do sada koristio jedan kabel na L/R, i to je sto bi rekao nas tranzit bilo kao da si na gomilu pobacao simfonicare i -sviraj.
Sada na T3 zelim da to promenim jer vec sam krenuo od nule pa kad vec idem....
Da li sam dobro zamislio:komplet ritam sekcija skroz ulevo,padovi-stringovoi na "0"solo instrumenti skroz u desno.
Da li ako imam dve ritam gitare obe na istu stranu ili da ih razdvojim,sta da stavim na izlas L/L+R (ritam sekciju),a sta na R(sve ostalo?)
Da li se i R1 iR2 IR3(u mom slucaju na r3 je terca) stavljalju skroz u desno?
Da li mogu onda evntualno nekad i sa jednim kablom na L/L+R da odradim neku svirku ili moram uvek na dva kabla?
Da li bi recimo bongosi bolje bilo da budu na "0"?
Izvinjavam se sto sam ovde postavio sto nije u kabliranju,ako smeta molio bih admine da prebace temu.
Hvala na strpljenju i na odgovorima!!!!!
Dodato:
Sad se setih,pa kad vec je...m...da do kraja!!!
Da li da "bodem"u dva stereo ili u dva mono kanala ili u jedan stereo sa dva kabla.
Izvinjavam se Casperu i tranzitu,oni su mi vec odavno o tome pisali na PP,ali sad bih da to objedinim valjda za svagda!!
Dodato:
I jos nesto,zasto u vecini mozda i svim ritmovima prve tri trake su uvek na "C" "0" i nema puno odstupanja od sredine ni u ostalim instrumentima?
Dodato:
Jbg,mislio sam na fabrickim ritmovima u vecini!

Promijenjeno od VUNIMRAV (06.11.2013 u 18:27 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
VUNIMRAV je offline   Reply With Quote