Tema: Korg Pa600
Videti jedan post
Star 11.11.2013, 22:08   #10
korgpa600
Drugar foruma

korgpa600's Avatar

Registrovan/a dana: 10.12.2012
Downloads: 8
Uploads: 2
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Ketron sd5,korgpa600,hohner atlantic4,sx300,sb122,proel m1000
korgpa600 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Citat:
Originalno postovano od zeljko Pokaži Post
Super pjevas..Sad da li ketron bolje zvuci ili ne.Bice da fabricke stvari i meni su se vise svidjale na ketonu kad sam imao nego na korgu ali mislim kad se korg sredi da ne moze ketron stati pored njega.Sve zavisi koji ketron.Ja sam imao SD3 i po meni ova Korg Pa 600 je bolja sto se tice mogucnosti ubacivanja semplova,pa setova tj.materijala kojeg ima na pretek,dok to nije bio slucaj kad se radi o ketronu.Mislim da ako neko ima zivaca da sredjuje klavijaturu da Pa 600 moze ite kako dobro da zvuci.Ovdje ne Kazem za Audyju jer je nisam imao.Poz
A gle,o tom se i radi.Upali i sviraj.Nije ovo ni mjerodavan snimak,manje vise.Za ketrona imam stotine ritmova svih,tak da mi nista ne fali,ali ima nekih ogranicenja sto se tice memorije pa sam tu mislio uskocit sa korgom.Ali vjeruj mi na razglas kad startam s korgom poslije ketrona,sve mi neugodno,samo se osvrcem oko sebe. Znaci u ketrona ubacis tih par ritmova tipa 7/8 i on radi,gotova prica.Vrhunac podesavanja su volumeni po ukusu.Ubacim u korga dmx setove i da sad ne nabrajam koji kostaju,i ako moram izgubiti pol zivota da to sređujem onda jbga.Sto se tice audye,razlika od sd5 je kao pa600 u odnosu na pa3,to je moje misljenje.Znaci ono sto cujem kao krajnji rezultat i nema puno razlike,mislim da se ta razlika moze ispeglati i u samom ozvucenju,tipovima zvucnih kutija i slicno.Mozda malo pretjerujem.A ne znam ,imam poznanika puno sa PA serijama koji se stalno razmecu sa megabajtima,semplovima,procesorima,ne znam ni ja s cim ne,pa rekoh idem i ja uzeti pilu,sta cu.?...Ja sam im davno govorio,momci: aranžer bez semplova,touch screenova,i ostaloga.Treba svirati da uredno zvuci i gotovo.Zato svaki vikend slusam iste price klijenata"jooj ne moj mi onoga vise slati,probi usi,nabija da boli"Pricam o kolegi koji svira na pa2.Naravno ovisi i koja glazba se svira,meni nekad prođe bez ijednog narodnjaka ako sam u nekom urednijem lokalu gdje se svira tiho.E to je izazov,kao sto sam rekao tiho a mocno.Sad ga i ja previse filozofiram.......hahaha pozzz...
korgpa600 je offline   Reply With Quote
Sledeći član vam se zahvalio korgpa600 za ovaj koristan post:
veselinovicvs (05.03.2015)