Citat:
Originalno postovano od negovan90
Za iznajmljivanje do 30e...
|
Iznajmi ti to sve fino, tako kako si namislio, pa probajte jednu svirku i vidjeces sam, da li i koliko ti to sve odgovara. Prije toga ipak uzmi pa prelistaj manuale Presonusovog miksera i iNuke6000DSP jer bez da znas bar osnovne stvari o mikseru i pojacalu, neces biti u stanju dobiti zvuk koji ocekujes ili bar slicno tome. I jedno i drugo su digitalne masine koje imaju dosta parametara, za koje vjerovatno ni cuo nisi, pa je neizostavna izvjesna edukacija u tom pogledu, da bi uopste znao sta da radis sa svim tim. Da li je to sve tako lose ili nije, kako pojedine kolege kazu, sam ces donijeti sud kada cujes. Mislim ipak da ces se prijatno iznenaditi zvukom koji se moze dobiti za to malo novca ali iskljucivo ukoliko sve bude podeseno na najbolji moguci nacin. iNUKE uopste nije sala vic, kao ni LD Systems zvucne kutije. Mixer svakako spada u visu klasu malih digitalnih miksera, pa je sve na tebi, odnosno kako ces ti to podesiti. Za ovo ti je naravno potrebno poprilicno poznavanje materije, tim prije sto je u pitanju digitalna tehnologija.