Videti jedan post
Star 22.11.2013, 02:01   #44
casper
Super-Moderator

casper's Avatar

Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
casper ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

@EmirTotic - video "objašnjavanje" je zakon, u trenu ga napraviš, praktičan je za korištenje jer se sekvence mogu zaustavit, i što je najvažnije, kad nekome ponovo zatreba - tu je.

Kad je već tema otišla u k... i ja ću malo oftopičarit. Evo recimo, zašto nema tkz. istaknutih tema na forumu. Pa kad novi član dođe na forum, nema pravo downloada, ne zna što je Pretraga, postavlja pitanje koje je "pretumbano" već 1000 puta. I naravno da svima (pogotvo nama "starijima") to lagano ide na živce.

Jedna od korisnih tema koju je pokrenuo Dell, "Tyros3 - razna pitanja" je dobra, ali razvukla se ko trakavica. Dok se dođe do onoga što nekoga interesira, prođe ga volja. Kada bi se netko našao tko bi "izvukao" korisne postove, postavio ih po pitanjima ....

E JBG-a i ja odo u k... od ovog punog mjeseca. Ne znam, ljuti me pomalo što su se sad svi uključili držati moralna predavanja Lavu (ne kažem da nije zaslužio) na mjestu gdje bi trebali reći nešto korisno. I naučiti nešto novo, recimo da su samplovi stvarno pohranjeni u RAM-u ....

Odoh spavati, nastavljam(o) sutra.
casper je offline   Reply With Quote