Evo za USB kameru iz onog mog posta o programu "Debut Video Capture" koji u realnom vremenu snima Video i Audio zajedno, besplatan je, mali, lagan, kompaktan, pa kome treba, moze da proba....Evo dole 2 slike cisto sam objasnio malo kako se radi, ali svako bi shvatio na prvu kako funkcionise program....
Iz ove prve slike sam obelezio neka karakteristicna podesavanja:
-
Crvenom bojom sam obelezio kameru i podesavanja vezana za nju sto se vidi iz prilozene slike.
-
Plavom bojom sam obelezio Mikrofon, tj. ulazni signal za audio koji ce biti koriscen za snimanje (Pojavice se aktivan Line IN kada se ubaci kabli pozadi u komp, a nece biti aktivan kao u ovom slucaju mikrofon za Web kamere - takodje se na ovo mesto menja i svaki mikrofon ulazni).
- Kada ste ovo zavrsili, pritisnite
zeleno OK.
Iz ove druge slike se vidi standardni prozor ovog programa.
-
Plavom bojom bice Vam prostor ogranicen za snimanje (videce se ono sta snima kamera - ja sam u ovom slucaju taj prozor uklonio da se ne vidi sta snima, ali Vama ce se pojaviti)
-
Crvenom bojom je obelezen padajuci meni iz koga se mogu birati formati za snimanje (Avi, MP4, 3GP i mnogi drugi)
-
Zelenom bojom oznaceno dugme koje se pritisne kada su sve opcije sredjene i kada zelite da zapocnete snimanje.
Sve ostale opcije malo istrazite po programcicu, ali ovo su neke osnovne i po meni je veoma lak za koriscenje. Link za skidanje mozete da potrazite po internetu i slicno. Toliko od mene

Pozdrav