Videti jedan post
Star 30.11.2013, 17:41   #8
tranzit
Banovan!

Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
tranzit ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Da Bog da, da se tvoje predvidjanje bar priblizi istini ali vjeruj mi, zaista sam veoma, veoma skeptican. Kao prvo, mi smo (jer smo veoma ozbiljni u svemu ovome), prije nego cu se i odluciti da radim Trans Audio Worlstation model za balkansko trziste, radili jednu obimnu trzisnu analizu Balkana u domenu profesionalnih audio uredjaja. Ovdje imam malo srece jer mi je kcerka doktor polotockih i socijalnih nauka a uporedo i magistar menadzmenta, pa dobijam informacije koje pozelim iz najozbiljnijih naucnih izvora. Ta analiza nije bila bas ruzicasta. Do sada se pokazala kao istinita, nadam se da tako nece nastaviti. Najveca prepreka je nezainteresovanost Balkanaca za inovacije i latentnost (kako si je i sam nazvao) po ovom pitanju. Ovo je najteze i popraviti jer se ne isplati ulagati novac u veliku propagandnu kampanju, kod koje stoji veliki znak pitanja da li ce uopste donijeti rezultate. Bez obzira na sve oprecne pokazatelje i dalje sam ostao pri ideji da ipak pokusam, a vidjecemo da li cu se prevariti.
tranzit je offline   Reply With Quote