Hehe, ma nije od tih para, nego naleteo na neku akciju danas slucajno bio komplet za 19.99, pa reko hajde da uzmem da se ne zezam vise sa kablovima. A inace imao sam pre takodje na taj sistem tastaturu i mis, i znale mi baterije trajati i po 4-5 meseci. A priznajem da sam na kompjuteru u zadnji mesec dana bas cesto, ali iz nimalo veselog razloga... Imam kamen negde zaglavljen u mokracnim kanalima, i krajem oktobra sam bio na intervenciji i nisu mogli da ga dohvate, pa su mi ugradili double j sondu koja bi trebala da pomogne da se kamen spusti sto dublje ili da udje u besiku gde ga je lako izvuci. I ta sonda evo 5ta nedelja u meni i vec ludim, nemogu ni do prodavnice da odem a da ne krene krvarenje i bolovi. Tako da o poslu nema govora nego sam ceo novembar bio na bolovanju. evo ovo je sad za "hajde da se zalimo" ali nema veze... U ponedeljak Imam ponovo intervenciju i nadam se da ce izvuci kamen i skloniti sondu i da se vise resim muka jel je ovo bas neprijatno po organizam. Ako ga i dalje ne budu mogli izvuci, morace mi promeniti sondu pa opet Jovo nanovo.... ima da se utepam