Videti jedan post
Star 01.12.2013, 02:43   #2646
yamahapassion
Moderator

yamahapassion's Avatar

Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
yamahapassion befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Hehe, ma nije od tih para, nego naleteo na neku akciju danas slucajno bio komplet za 19.99, pa reko hajde da uzmem da se ne zezam vise sa kablovima. A inace imao sam pre takodje na taj sistem tastaturu i mis, i znale mi baterije trajati i po 4-5 meseci. A priznajem da sam na kompjuteru u zadnji mesec dana bas cesto, ali iz nimalo veselog razloga... Imam kamen negde zaglavljen u mokracnim kanalima, i krajem oktobra sam bio na intervenciji i nisu mogli da ga dohvate, pa su mi ugradili double j sondu koja bi trebala da pomogne da se kamen spusti sto dublje ili da udje u besiku gde ga je lako izvuci. I ta sonda evo 5ta nedelja u meni i vec ludim, nemogu ni do prodavnice da odem a da ne krene krvarenje i bolovi. Tako da o poslu nema govora nego sam ceo novembar bio na bolovanju. evo ovo je sad za "hajde da se zalimo" ali nema veze... U ponedeljak Imam ponovo intervenciju i nadam se da ce izvuci kamen i skloniti sondu i da se vise resim muka jel je ovo bas neprijatno po organizam. Ako ga i dalje ne budu mogli izvuci, morace mi promeniti sondu pa opet Jovo nanovo.... ima da se utepam