Videti jedan post
Star 01.12.2013, 02:54   #2648
tranzit
Banovan!

Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
tranzit ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

@yamahapassion

Govorim ti za tvoje dobro, nemoj da ti padne na pamet da sada cackas po googlu i iztrazujes kojekakve simptome na sebi i trazis lijekove za to sto imas, odnosno da izigravas medicinara citajuci nebulozne forume kojekakvih bolesnih i zaludnih, koji pisu kojesta po internetu. To ce tek da te ukopa. Dalje ruke od toga jer nije ih malo koji su radi takvih stvari dozivjeli najteze depresije iz kojih su se kasnije godinama bezuspjesno izvlacili. Jedan moj dobar prijatelj, inace doktor profesor na katedri za medicinu ovdje na medicinskom univerzitetu, ima jednu krilaticu: ako ima lijeka za tvoju bolest, izlijecices se sigurno. Znam da ni ljkekari nisu vise ono sto su bili i da su najmanje ono sto treba da budu ali budi pametan, sto ne sumnjam da si i pusti da to odrade ljudi koji su strucnjaci na tom polju. Kazu da svi studenti medicine, "prebole" sve moguce i nemoguce bolesti tokom studija, ceprkajuci po sebi. Nadam se da ti nisi takav jer ovaj internet moze da bude i najvece zlo koje je covjek ikada izumio ili bar drugo najvece. Za prvo me ne pitaj jer bi bilo vrlo nezgodnih diskusija poslije toga.

Promijenjeno od tranzit (01.12.2013 u 02:57 sati)
tranzit je offline   Reply With Quote