@Zeljko: hvala ti druze na lepim zeljama, ziv mi bio.
@tranzit: ovo sve sto si rekao je tacno, i otprilike i ja tako razmisljam. Lagao bih kad bi rekao da nisam gledao po internetu u vezi ove moje dijagnoze, i sta je JJ stent, i kako tece proces, i Koje su moguce komplikacije, ali nikada mi ni na kraj pameti nije bilo da isprobavam neku alternativnu metodu. Pridrzavam se onoga sto su doktori rekli, pijem puno tecnosti, ne radim nista tesko, pa cemo videti sad kako ce ici. Jedino sto sam razmisljao ako opet budem morao 4 nedelje biti sa sondom je to da mi neko iz srbije salje prolom vodu pa da pijem nju umesto ove obicne.
@sale: znaci i ti si imao isti Problem, onda me potpuno razumes, pogotovo ako si imao one uzasne bolove kada molis nekog da ti prekrati muke

Smesno ali istinito. A ovo sa pivom i ja sam cuo da bi dalo efekta, ali nisam isprobavao, sto ne znaci da necu ubuduce. kad pogledam ove godine iza sebe, nisam pio Alkohol puno, ponekad pivo, ali sam zato gazirane sokove derao, i to me je i dovelo do ovog sranja. Rekao sam od sada samo pivo i vino i nema brige.