Videti jedan post
Star 03.12.2013, 19:53   #45
negovan90
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 14.07.2010
Mjesto: Stopanja, Krusevac
Godina: 34
Downloads: 138
Uploads: 2
Rekao HVALA: 20
Zahvalili mu 9 puta u 9 Postova
Instrumenti: Guerrini Superior 2 i Korg PA-800
negovan90 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
negovan90 pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Okej sad sam sve razumeo vezano za Presonus, prikljucicu na 2.0 usb, i sredicu to sve... Razumeo sam i za te XLR kablove, bubnjar ima 6 ili 7 mikrofona, i svi su XLR kablovi, on ce da prikljuci na neku obicnu miksetu 4 mikrofona, i odatle ce da izvuce jedan XLR i prikljucice na presonusa, a dobos i bas noga ce da ide direktno u presonusa, to je vec tri ulaza, i nama ostaje 5, pevaci imaju normalno XLR ulaze, e sad ostaje meni(klavijatura), gitara i bas gitara, e sad ja imam jedan kabl koji je bio na jednoj strani banana a na drugoj strani kenon(koji nije mogao da upadne u miksetu, pa sam ja kupio drugi kenon i zamenio to) i to prikljucio i to radi, da li da tako urade i gitarista i bassita ili svi da kupimo te Di boxeve, imam problem kad prikljucim taj moj kabl(u klavijaturu ide velika banana, a u miksetu kenon) gain moram da smanjim skoro na 0, da ne bi peak-ovalo...

Druga stvar, sta ako se pojave te smetnje kako to da sredim ?
Treca stvar, nisam dobio odgovor, kada sam pitao, sta ako se desi u toku svirke, sve to lepo prikljuceno, mi svirmao, i resetuje se laptop, blokira ili tako nesto, da li ce nestati zvuk ?
negovan90 je offline   Reply With Quote