Videti jedan post
Star 05.12.2013, 03:50   #3
Milan$
Stvarno kod kuće

Milan$'s Avatar

Registrovan/a dana: 02.04.2009
Downloads: 6415
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 89 puta u 83 Postova
Instrumenti: Pa5x
Milan$ befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Milan$ pošalji poruku preko MSN messengera
Standard

Dobro aman,sto su morali da ga komplikuju? zasto? nisu zivi dok nesto ne zacavrlje....sta im to treba? eto covek sad prodao klavijaturu,i kao lojalni kupac,opet izabrao njihov brend, i sad mora da juri nekog sa starom klajvom da mu radi nekakvi library...mislim glupost do daske....inace ako ne nadjes nikog,slikaj se sa svojim starim setom,i svim sto si u njega ulozio-truda,vremena,verovatno i para itd...malo im sto su ga u 2014 zakomplikovali do daske za sredjivanje,kad sva tehnologija ide napred, samo njiahvu klajvu od 5000 evra moras da povezes sa kompom da bi mogao da uradis najbalniji mix ritma=KATASTROFA,pa plus i sad sva procedura oko starog seta u novu klajvu..i sad ce 80% ljudi koji kupe tyros 5 da zakasaju sa starim setom,jer ce istih tih 80% ljudi prvo da proda staru klajvu ne bi li imalo para za novu limenu mecku od 5000 evra,i naravno kad je donese kuci,prethodno ozlojedjen jer je dao tolke pare za novogodisnju jelku sa dirkama,vidi da ustvari ne moze uopste da ucita stari set,pa sad juri nekog sa starom klavom...mislim cist bezobrazluk...idu mi zesce na ganglije svi ovdasnji proizvodjaci ovih skupocenih plasticnih igracki,za te pare bi morao sam da se raspakuje iz torbe,a oni ovakve za'ebacije serviraju....nema smisla,preterali su ga....razocarala me i yamaha,pored korga.....
Milan$ je offline