Citat:
Originalno postovano od acakasper
Mislim da si pogresio sto si menjao is40 za em2000,ipak ako se bavis uzivo svirkom ikao je starija is40 je mnogo prakticnija.E sad ako sviras moderniju muziku ipak je bolja em2000.Vidim ima snimak odlicnog seta za em2000 na YT,ne znam kakve su joj dirke???
|
Kolega, ni u cemu ama ni po jednoj stavci nije u prednosti ovaj Korg od Rolanda....Jedino mozda po bojama Ai2 sinteza, ali ni ja nesto nisam prezadovoljan njome....HI (Hyper Integrated) je vec druga prica

Dirke su joj kao i na G600 (ne G800 i G1000, jer oni imaju teske klavirske dirke), onda VA-3, VA-5, VA-7 i sl

Mekane su, lagane...Sto se tice preslusavanja ritma na samoj klavijaturi, moraces pre preslusavanja da ga ucitas, pa tek onda da ga preslusas, ne postoji drugi nacin, sem dirketno na kompjuteru u programu Style Works, ali on ne predstavlja 100% realnu sliku kako ce taj ritam da zvuci kao da si ga ucitao na klavijaturi

Ipak je na klavijaturi bolje da ga ucitas

Sto se tice efekata, zaboravio sam kako je bilo to bese na G seriji posto je ekvivalentna sa EM, ali uglavnom treba da se udje cini mi se F4, pa onda drzi se dugme Shift+F1 ili tako nesto da se udje u taj meni za efekte i slicno, i onda kada sve to sredis kako hoces, onda ides F5 (SAVE), i izaberes da sacuvas....Imas sve to ovde po temama, a imas i uputstvo ovde na forumu za G1000 i bas mislim da je na Srpskom, pa skini i probaj....Pokusaj da se snadjes....Ceprkaj sam, jer u principu nemas sta da pogresis, istrazuj, gledaj i sl.

Pozdrav