Videti jedan post
Star 06.12.2013, 01:56   #3
branoy
Odomaćeni član

branoy's Avatar

Registrovan/a dana: 15.05.2006
Mjesto: Pisari, Samac, RS, Bosna
Godina: 43
Downloads: 3874
Uploads: 24
Rekao HVALA: 159
Zahvalili mu 108 puta u 81 Postova
Instrumenti: korg, roland, yamaha...
Interesi: trcim za zenama!!
branoy ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
branoy pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

jbg tako je to kad imate araznere sa semplovima !!
ja nista, g1000 ,, samo potrosim vreme da napisem kako se zove ritam, i da promenim neku boju, malo efekta i levele, 5minuta gotovo sve ,,

sta tu ima vise da se pipa? nece oni moj zivot i zivce oduzimat!!

sto je najgore semplovi su ok, tu trosite vreme, klavijatura zvuci tako kako zvuci i to se ne moze promenuti!! pa se ubijate semplovima da tu izmenite al neide jos ce proci ceo vek vi cete se muciti!!
msm da bogdom se mogu ubaciti ti semplovi u G1000, isto bi bilo 5 minuta posla, to je to, sredjeno uredjeno zvuci,

zvuci i korf i yamaha i ketron, al nije to to kako mi zelimo. a kako mi zelimo, tesko da ce ici!! sprave se moraju prodavati haha

nesto opet se da, i to mnogo bolje od sveg onog gore, externi sempler koji zvuci, al tu treba 5 godina vise vremena da se popisu CC, sta odakle da vuce, da se sredi, jos vise zivaca

i jedno najbitnije na kraju krajeva, ko voli svirati, i ko negleda dlaku u jajetu , taj ce svirati i na pa60 i bice zadovoljan, i ako zna ima pevace imace posla i bez obzira imal pa10x ili je deset godina na toj istoj. , ja to primetim po sebi 13god g1000 i triton le, jbt!! niko nista ne kaze, sve 10. pesma i stimung je najbitniji, a jesam li ja trebao imati KICK devid geta na seki aleksic ma nemoj zaliti sestro to je najmanji problem.
Facebook Brano Vujicic (Branoy)

Promijenjeno od branoy (06.12.2013 u 02:03 sati)
branoy je offline   Reply With Quote