Videti jedan post
Star 06.12.2013, 03:01   #10
velja87
Vredan član društva

velja87's Avatar

Registrovan/a dana: 01.06.2009
Downloads: 96
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 64 puta u 64 Postova
velja87 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Ma nema ljutnje, sto bi se ljutio? Tu smo da razmenimo misljenja, a svako ima svoje misljenje i ukus. Yamaha studio kit pojede taj dy***** bubanj, a na pa 2x mozes da sastavis jako dobar bubanj od internih udaraljki, a ako ti trebaju semplovi postoje bolji. Ne pircam da ne trebaju semplovi harmonike, trube i slicno, pricam samo o bubnju i bas gitari, kao i kontri od te firme. No da nebi isili ovde u off topic svako nek koristi ono sto voli i sto misli da je ok. Ja sam vise ''ogorcen'' na nacin na koji reklamiraju svoje proizvode. Gde uzmu za poredjenje GM boju bas gitare u snimku,na najgori moguci nacin, a posle toga stave svoj sempl koji je sredjen da tako kazem. Ili fabricki bubanj koji je utisan i slicno, a posle stave svoj koji je odvaljen. U stilovima bas slajd gde treba i ne treba. Posle pola sata svirke muka mi kad cujem. Da ne duzim, dalje u mom postu sam rekao da prozvodi te firme mogu da zvuce dobro ako se dorade. Da li jedan ''zivi'' bubanj vredi 40 eura, a da zvuci kako zvuci? Mislim da su mogli mnogo bolje to da odrade, ali tako je kako je. Na kraju krajeva svako sredjuje klavu prema svom ukusu Veliki pozdrav
velja87 je offline   Reply With Quote