Ma nema ljutnje, sto bi se ljutio?

Tu smo da razmenimo misljenja, a svako ima svoje misljenje i ukus. Yamaha studio kit pojede taj dy***** bubanj, a na pa 2x mozes da sastavis jako dobar bubanj od internih udaraljki, a ako ti trebaju semplovi postoje bolji. Ne pircam da ne trebaju semplovi harmonike, trube i slicno, pricam samo o bubnju i bas gitari, kao i kontri od te firme. No da nebi isili ovde u off topic svako nek koristi ono sto voli i sto misli da je ok. Ja sam vise ''ogorcen'' na nacin na koji reklamiraju svoje proizvode. Gde uzmu za poredjenje GM boju bas gitare u snimku,na najgori moguci nacin, a posle toga stave svoj sempl koji je sredjen da tako kazem. Ili fabricki bubanj koji je utisan i slicno, a posle stave svoj koji je odvaljen. U stilovima bas slajd gde treba i ne treba. Posle pola sata svirke muka mi kad cujem. Da ne duzim, dalje u mom postu sam rekao da prozvodi te firme mogu da zvuce dobro ako se dorade. Da li jedan ''zivi'' bubanj vredi 40 eura, a da zvuci kako zvuci? Mislim da su mogli mnogo bolje to da odrade, ali tako je kako je. Na kraju krajeva svako sredjuje klavu prema svom ukusu

Veliki pozdrav