@casper
Nemoj misliti da se zaista nije dogadjalo, da mi se ljudi jave i upravo to napisu, sto si ti u gornjem postu. Onda mi nista drugo nije preostajalo nego da doticnog pitam sta bi zelio da mu odsviram i u roku od desetak minuta posaljem i to u momentu kada on to pozeli jer tada ne bih imao vremena da skupim taj Band da to "Live" odsviramo. Neces vjerovati ali je bilo budala koje su stvarno napisale zelju i... poslije mog slanja odsvirane zelje, nikada se vise nisu javili. Uzasno me interesovalo, sta li su onda pomislili.
@Bokic
Ama sta ima da te cudi, masa ritmova na Trans Audiu su nacinjeni od Live audio Loopova, pocevsi od bubnja, pa preko Bassa, zatim ritam gitare, do kojekakvih tipicnih fraza klavira, orgulja, duvaca itd... itd... i to se sve naravno sinhronizuje automatski u tempu i tonalitetu. Samo sam iskoristio ono sto vec postoji, nista vise.
Nego u zestokoj si zabludi, za Trans Audio ti ne treba nikakva astro-fizika, informatika ili programerska skola. On je nacinjen za muzicare, ne za tehnicare. Lakse ga je upotrijebiti nego bilo koji hardware aranzer, a i ritam je lakse programirati nego na bilo kom hardware aranzeru.
Promijenjeno od tranzit (06.12.2013 u 14:12 sati)
|