Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.05.2006
Mjesto: Pisari, Samac, RS, Bosna
Godina: 43
Downloads: 3874
Uploads: 24
Rekao HVALA: 159
Zahvalili mu 108 puta u 81 Postova
Instrumenti: korg, roland, yamaha...
Interesi: trcim za zenama!!
|
naravno slazem se, fala,, samo mi dodijalo mi slusati ovde, tamo vamo, 2013 god ljudi jos nisu sredili klavijaturu, ne zvuci, ne valja.
jedino sada nesto kontam jel svi ti koji pisu ne znaju nisu oni od muzicara sto znaju pa se i ne pojavljuju ovde rade ljudi i to je to!! ja nikad u zivotu ovde nisam rekao nisam sredio g1000, triton le, a preko 10 god im, nikad evo pamtim. samo slusam te druge.
ja sam svoju prepravio na kulturno, i tu ja vise nemam sta pipati, ona zvuci kako zvuci, ne mozes ti od neke boje ili druma u njoj napraviti da zvuci 5 puta bolje,, preostane ti samo sredi iznivelisi, dodaj odduzmi , SAVE ritam, i navikni se!! to je to.
bio sam skoro sa jednim klavijaturistom zajedno svirali svadbu, momak je ozbiljniji, sredio sve to , i ukopcao se na razglas, pustio, sve super, al ja sam za niansu otvoreniji cistiji, on je u vise nekakvom srednjaku, to je ono na sta svi ovde se zale najvise, istina ziva.
meni cak spram njega sredjenog nisu falili ni semplovi.. jer da se razumemo, DRUM? ako imas dobar to je to, BAS?? takodje,, eto dvojice pratnje, jos malo ACC i sta onda vise? i on na pa3 menja te komponente da mu zazvuci,
na g1000 stvarno ima jedno 50 drum kits, al samo par njih je moderno, A11, A12, itd, ostalo tanko. ti drumovi npr nemaju na g800, to su one nove banke na toj seriji, da toga nema
ja bi davno njega prodao. al ovi se nose sa svima. i zvuce nema sta.
kad me uhvati zelja za drugim drumom i bas,, ponesem triton rack i u njeg spremim svega i to je to.
Facebook Brano Vujicic (Branoy)
|