Tema: Korg Pa600
Videti jedan post
Star 17.12.2013, 08:26   #1559
rolandx
Stvarno kod kuće

rolandx's Avatar

Registrovan/a dana: 23.12.2012
Mjesto: Okolina Kolonije
Downloads: 159
Uploads: 12
Rekao HVALA: 58
Zahvalili mu 177 puta u 164 Postova
Instrumenti: Korg Pa600, Yamaha MotifXS6, Yamaha EMX5000, EV1503, Shure PG30...
Interesi: Druženje, muzika....
rolandx ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Citat:
Originalno postovano od milepsr Pokaži Post
Danas sam imao zadovoljstvo (ako se to moze uospte tako nazvati) da isprobam Korg PA600.

Dirke - Ocaj
Tasteri - Ocaj
Ekran - Los
Zvuk - Standarno los
Izrada - Losa

Nema ni jedna pozitivna strana koju bih pohvalio.

Sve u svemu, ni P od "profesionalnog aranzera" kako ga naziva Korg.
Ima i očajnije veruj mi... Recimo PSR S710 Ne zelim da se ponavljam ali to znači da ni na pa800 nisu dirke ništa bolje.. jer je veoma mala nijansa u pitanju ( Pa50 i Pa500 nemaju opruge ...Pa600 ima). Tasteri očaj... dakle i na Pa900 su takođe.... Zvuk standardno loš, izrada loša? Ne vidim po čemu si zaključio da je izrada loša? Da li si imao instrument pa su ti se izlizali neki delovi kao recimo na Tyros2 ili jednostavno ti -plastika pod prstima nije baš kako treba?

Govorimo o instrumentu do 1000e... pa čak i u tom rangu je izvanredan s obzirom šta nam pruža... Ne sažem da je Pa600 SAVRŠEN ali u svojoj klasi je DALEKO ispred svih. Možda bi i moje mišljenje bilo slično da radim na aranžeru Pa2xPro , ali radim na ozbiljnim solaricama tako da znam šta je dirka i kvalitetan zvuk. I stojim iza toga da je tvoj post neargumentovan i ne potkrepljen činjenicama. Razumem da je to tvoje lično mišljenje ali takvih mišljenja u ovoj temi je bilo i pregršt koji za sobom povlače još pedesetak postova razjašnjavanja i svako se može ograditi da je to njegovo mišljenje i tu je priča završena ne dorečena.
Dodato:
Citat:
Originalno postovano od sale_band Pokaži Post
Ja sam ga samo video izlozenog, ne upaljenog pa nisam probao.
Iako je od Kineza, malo je. Znaju oni i bolje kad hoće. Bruka

Sent from my HTC One XL using Tapatalk
Znaju kinezi i bolje ali je i skuplje ( Pa3x)
Dodato:
.
.
Dodao bih sam i sam naveo bezbroj stvari koji mi smetaju na Pa600 pa čak i ono zujanje koje sam spomenuo i sa svake strane po tri puta merio i izražavao svoje nezadovoljstvo ALI se nekako uvek osvrnem na cenu i zapitam se za taj novac šta bih mogao kupiti ,,novo".

Promijenjeno od rolandx (17.12.2013 u 08:30 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
rolandx je offline   Reply With Quote