ja moj pa3 sredjujem na slusalice bayer dynamic dt 770 i tu nema promasaja tako isto dobro zvuci i na ozvucenje bez greske,eq ramno sve nista ne diram zvuci top..ali ponekad se pitam zasto mi forumasi ulazimo u rasprave medju sebe pa odmah pocinje vredjanje ponizavanje a ustvari ovaj forum sluzi da mi nesto vise naucimo i saznamo i pomognemo jedni drugima a i zasto se mi tu raspravjamo kad ljude na koima mi sviramo nemaju blage veze dali je korg ili yamaha ili casio. .sad sam se vratio iz kafane svirao sam jedan rodjendan gde jedan tip celo vece mi je tupio kako da pojacam sve komplet jer spored njega nista se nije culo,kad sam pojacao tada za njega je bilo super ali ne i za baku i deku sto su sedeli u kafani,sad oni negoduju jer je glasno a ovaj tip skace i mi govori da je to to..ma mgu knjigu da napisem za ovih godina sto sam proveo svirajuci i pevajuci bilo je prelepih veselja ali za to nije zasluzen niti korg niti yamaha i cemu ovo vredjanje nekome se svidja pa600 nekome ne, i tu nema rasprave
|