Videti jedan post
Star 24.12.2013, 12:35   #289
yamahapassion
Moderator

yamahapassion's Avatar

Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
yamahapassion befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

@rolandx: hvala drug na komentaru, uskoro bih trebao poceti svirati u jednom bendu i pocinjem sredjivati set da lici na nesto, i sledim one smernice koje si mi ti jos odavno napisao u vezi nivelisanja leve i desne strane tj. solo i ritma, a pogotovo onaj savet u vezi slaganja semplova. da mi onda nisi to rekao poludeo bi do sada lupajuci glavu kako da isprebacujem te silne semplove. tako da ti jos jednom zahvaljujem, sad mi samo ostaje grejanje stolice, jel ne bih da se obrukam kad odem negde da sviram. mora to sve biti zategnuto kako treba.

@Djole: danas ubacujem par dvojki specijalno za tebe druze, da vidis kako mu zvuce dvojke na klavijaturi. Imam i jednu dvojku od pa500, u koju su ubaceni semplovi, i zvuci super. cuces uostalom.

@Nesa: Nista ne moze promaci tvom iskusnom uvu U pravu si za tercu, posto je to obicna a-mol terca pa se u nezgodnim pozicijama cuje rastimano, ali sluzi svrsi.. da je namenski pravljena bila bi sigurno 100% tacna, ali iovako moze proci. Hvala ti za komentar, volim ja kad neko stariji i iskusniji poslusa moje snimke i kad iskomentarise, ipak si ti stari muzicki vuk