Tema: Gem wk6
Videti jedan post
Star 03.01.2014, 07:47   #2
rolandx
Stvarno kod kuće

rolandx's Avatar

Registrovan/a dana: 23.12.2012
Mjesto: Okolina Kolonije
Downloads: 159
Uploads: 12
Rekao HVALA: 58
Zahvalili mu 177 puta u 164 Postova
Instrumenti: Korg Pa600, Yamaha MotifXS6, Yamaha EMX5000, EV1503, Shure PG30...
Interesi: Druženje, muzika....
rolandx ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Ja sam ga skoro kupio.Sve mi se svidelo i vokalist kako radi i kako izlazi na ozvucenju i semplovi ma sve.... imao je poznati Siddddzi set u njemu ali uradjen bas za WK seriju. Dirke su po mom misljenju odlicne. Medjutim presudilo je vrlo malo USER mesta na kojima se mogu memorisati ritmovi. To je bilo 24+12 user mesta ako se ne varam. Znam da je bilo nesto veoma malo. Meni jesu bitni univerzalni ritmovi ali i isto tako namenski. E sada. To sto sam cuo je super, u nekom pravom narodnjackom fazonu. Ali sada kada vratim film sta sam sve ubacio i sta koristim na Pa600 mislim da trebalo u kolekciji imati i neku da kazem zabavnjacku rumbu, pa neka rock i pop varijanta u vise razlicitih ritmova, dosta razlicitih beatova... i tako dalje. To sve je nemoguce spakovati na tako malo user-a. Zvucno je odlican, funkcionalnost samo zbog user-a mala. Za boje (preformans) nisam siguran kojilo ima user-a. Klavijaturu sam samo probao i ono sto mi je trebalo raspitivao sam se direktno od vlasnika klavijature. Verujem da mi je mozda i dosta stvari precutao.... Za delove, i da li se kvari, to ne znam.....