Videti jedan post
Star 05.01.2014, 19:12   #16
STUDIOSOS
Drugar foruma

Registrovan/a dana: 28.03.2009
Mjesto: Solothurn - SVICARSKA
Downloads: 306
Uploads: 6
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 10 puta u 10 Postova
Instrumenti: Klavijature Bubanj
STUDIOSOS befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
STUDIOSOS pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

sto se tice x7 neces se pokajati dirke su vise nego odlicne kvalitet vrh saund koji iz nje izlazi premocan ja je imam verc godinu dana i nemam pijeci odlicna je ali ako vec uzimas rolanda i vise je koristis uzivo na svirci onda brate gledaj G seriju sve je isto ali je jednostavnija za upotrebu i ima vise stvari da se pojednostave... drugo sta je jako bitno ako budes trebao neki set lakse ces naci za g seriju nego za x jer je g serija kod nas privukla vecu paznju i samim tim ima vise materijala za nju... a ako je za trebas i za studio x7 zavrsava posao samo nbeces se usreciti ako nebudes imao na njoj neki dobar set kao sto je neko od kolega rekao... ako ti zatreba set za x7 javi se meni iam odlican set ali nazalost bez terci dacu ti set i nije na prodaju ali me nervira upload i to sto ja nemogu da skidam kada meni nesto treba...

usput ako neko ima iskustvo kako se rade terce na ovom fantomu zamolio bi ga za objasnjenje pa da napravim na svom setu i terce jer za godinu dana nisam provalio gdje se rade terce, vecinu seta sam sam semplovao i set je mrak samo mi jos terce fale pa da bude kompletan pozzz
STUDIOSOS je offline   Reply With Quote