Videti jedan post
Star 08.01.2014, 13:38   #40
tranzit
Banovan!

Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
tranzit ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Da, da, box je bio pun, sto naravno nije nista novo kod mene. Sys Ex platforma je veoma kompleksna tematika i tu bi imalo sta da se i kaze i nauci, nevezano za pojedine proizvodjace jer jedino sto ih razlikuje je njihov tzv. Sys Ex ID koji je za svakoga od njih uvijek isti, recimo kao telefonski predznak za jednu drzavu. Obim i slozenost Sys Ex podataka za jedan instrument, zavisi direktno od kompleksnosti samog instrumenta i njegove strukture, te sto je vise parametara, to je vise i Sys Ex podataka u Sys Ex protokolu za doticni instrument. Dodatni faktor koji "zbunjuje" i otezava shvatanje protokola su Hexadecimalni brojevi koji su standard kod Sys Ex protokola. Sve bi izgledalo daleko jednostavnije da je upotrebljen normalni decimalni sistem. Mozda bi bilo od pomoci otvoriti jednu temu gdje bi zainteresovani diskutovali o ovoj materiji, te mislim da bi to bilo mozda i efektivnije od seminara. Sto se tice XG Worksa, poslacu ti link na PP odakle ces ga moci skinuti a dodatna objasnjenja u vezi sa instalacijom na novim 64 Bit sistemima cu ti napisati u toj poruci. Njih u sustini nema mnogo a najbitnije je kopiranje XG Fonta da bi Score Editor XG Worksa funkcionisao kako treba jer inace ces u istom dobiti nekakve hijeroglife umjesto nota. Trenutno sam na poslovnom putu pa cim se vratim u "bazu" poslacu ti obecano.
tranzit je offline   Reply With Quote