@Tranzit, verovao ili ne, isto tako sam i ja rekao kada sam ga cuo prvi put u diskoteci na razglas u elementu... znaci a`la Serif. I prenecu mu naravno sta si mu rekao jel kada reci dodju od apsolutnog sluhiste onda imaju tezinu. Sto se mene tice, odsvirano je kako je odsvirano, ima puno gresaka, ali nismo hteli da ponavljamo pa smo na prvu snimili sve. Moglo se i bolje odsvirati. Mada sebe smatram jos za hobi muzicara, takodje mi ovo dodje kao jedan veliki kompliment sa tvoje strane jel znas da procenis sta valja a sta ne. Ako krene nesto ozbiljnije da se radi, onda cu i ja gledati da se uozbiljim i da uhvatim da vezbam kako treba, redovno i cestito, ovo sad je jos meni sve na nivou sobne svirke. Jos jednom veliko hvala.
Takodje da se zahvalim i ostalim kolegama na javljanju i savetima i koliko sam procitao slozio bih se sa svima vama u vezi svega sto ste napisali... Ovo je bila samo mala stih proba, ustvari, covek je dosao prvi put kod mene da vidi da li mozemo da se uklopimo nekako, pa je tako spontano i nastao ovaj snimak. Ako se bude ozbiljno uhvatilo da se radi, bice i ozbiljnih priprema i dogovora, ja sam takav da ne prepustam nista slucaju i ne volim da improviziram puno... Mora sve pod konac biti. A demoa ce biti cim se nadjemo sledeci put. Jos jednoh hvala svima koji ste prokomentarisali i veliki pozdrav!
Promijenjeno od yamahapassion (12.01.2014 u 17:36 sati)
|