Videti jedan post
Star 17.01.2014, 18:56   #44
Alekso
Drugar foruma

Registrovan/a dana: 09.11.2012
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Alekso ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

salebend imam 33 god sviram i pevam konstantno od 17g paralelno i zabavnu i narodnu muziku mada vise sam pevao zabavnu imao sam nekoliko bendova i s nekim sam svirao gitaru a snekim sajzer, veoma duga prica...od pred 5 6 god poceo da radim sam kafane klubove ali bas u taj period se je i promenilo to sto vise i po klubovima su poceli narodnu muziku da slusaju a do pred toga su bile aktivni house i trans momci nije bilo reci od zabavne a kamoli narodnu muziku da slusaju odmah te okarakterisuju kao sejlak,sto znaci mi smo svirali po okolini grada..ali sada totalni preokretaj,sada svi ti isti momci se ppale na Tozovca,Miroslava Sabana sto znaci da vise 95% se svira narodno i po klubovima a 5% zabavnjake..e sad sprema toga tvoja konstatacija moglo bi se reci da je tacna mada ja ne bih rekao da PRELAZIM jer uopste mi nije strana narodna muzika i nju sam pevao i pevam danas ali mozda ja nemam spored tebe neki tipican narodnjacki glas pa zato tako mislis..iskreno mnogo vise volim pevati zabanjake tipa Crvene jabuke Hari mata harija Merlina i red drugih zabanjaka ali momentalno stanje je takvo da njima vise ih nema u mom repertoaru jer jednostavno to se vise ne trazi a mi moramo da se prilagodimo onima koi nas slusaju i placaju
Alekso je offline   Reply With Quote