Citat:
Originalno postovano od zukae
Znači lower je zaključan,očigledno nije do toga.
Druga opcija je da odključaš lower i onda na svakoj performansi urediš lower da je isti, ali potišaš efekat koji ga previše pojačava ili smanjiš efekte tako da liče međusobno što je daleko intenzivniji posao.
|
Druga opcija zahteva puno cackanja. Ako memorise kako sam mu objasnio nema zime... Tacno e da se i efeti menjaju sa preformansom ali ako u startu ooga sto sam naveo ,,OSIM..." smanji efekte na LOWER-u, takvi ce i ostati ukoliko je zakljucan i global memorisam ali opet ponavljam da seto sve mora uraditi na onom preformansu koji stoji kada se klavijatura ukljuci..... ( procitati sta sam napisao ali tacno tako)... dok se ne uradi sve to preformans NE SME da se promeni i bira neki drugi. Ako je lower zakljucan - nikada ga nece promeniti sam, takvu softvesku gresku jos nisam do sada video, ne znaci da se ne moze dogoditi ali ovde je u pitanju podesavanje koje jednostavno zahteva postupak o kome sam pisao. Naravno lower se stavi da bude tih i neupadljiv u u opcijama da memory samo chord ,bez lower-a....