Mene nervira jedna cinjenica kod svih proizvodjaca,a to je da godinama proizvode sve gore proizvode ,realno kad pogledas svaki noviji model kod svih prozvodjaca ima sve gore i gore zvucnike ( drajver zadrzavaju isti ,a 15ice samo menjaju i to na gore ) kutije malo nalickaju ,nabudze specifikacije i prodaju nam.
A ono sto je najgore je sto kako prave gore zvucnike trebalo bi da padne cena ,ali ne, oni zadrzavaju skoro iste cene a kvalitet strasno opada.
I na kraj dodjemo do cinjenice da sve mi to platimo debelo a dobijemo lepo upakovano sranje.I jos na kraj kad neko provali da je to bezveze ili kad pocnu ljudi sa terena da se javljaju sa problemima onda te oni dodatno degradiraju i naprave na glupaka kad ti kazu '' nisi ti to dobro koristio''.
Evo npr aktivan monitor JBL eon 15 G2 od pre 15 god,taj model se vodi na 300w + 100w za drajver ,taj model ubija kako radi ,ovi noviji PRX 615 , PRX 715 snage po 1000, 1500w ,a kad stavis sve te kutije jednu pored druge ,stari eon 15 G2 od 300w ih sve pojede...Ja se licno uverio ,a evo ima i jedan interesantan video na you tube napravili neki bugari ...Stavite slusalice, zavalite se i uzivajte ,razlika se u modelima cuje
Isto i kod EV ,proizvode neke nove modele ,snage 1000, 2000w mrzi me vise i da nabrajam, a sve to kad stavis pored EV RX 115 od 400w od pre 15 godina njih RX apsolutno oduva ,da ti se cini da ovo novo i ne radi...