Videti jedan post
Star 24.01.2014, 21:44   #5
neshatomic
Vredan član društva

neshatomic's Avatar

Registrovan/a dana: 19.06.2009
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 67 puta u 41 Postova
Instrumenti: Acoustic Line Seeburg , JBL SRX , Dynacord Variline , Dynacord MAdras , DANLEY sound labs
Interesi: sport,moto sport,sound & light
neshatomic befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Mene nervira jedna cinjenica kod svih proizvodjaca,a to je da godinama proizvode sve gore proizvode ,realno kad pogledas svaki noviji model kod svih prozvodjaca ima sve gore i gore zvucnike ( drajver zadrzavaju isti ,a 15ice samo menjaju i to na gore ) kutije malo nalickaju ,nabudze specifikacije i prodaju nam.
A ono sto je najgore je sto kako prave gore zvucnike trebalo bi da padne cena ,ali ne, oni zadrzavaju skoro iste cene a kvalitet strasno opada.
I na kraj dodjemo do cinjenice da sve mi to platimo debelo a dobijemo lepo upakovano sranje.I jos na kraj kad neko provali da je to bezveze ili kad pocnu ljudi sa terena da se javljaju sa problemima onda te oni dodatno degradiraju i naprave na glupaka kad ti kazu '' nisi ti to dobro koristio''.

Evo npr aktivan monitor JBL eon 15 G2 od pre 15 god,taj model se vodi na 300w + 100w za drajver ,taj model ubija kako radi ,ovi noviji PRX 615 , PRX 715 snage po 1000, 1500w ,a kad stavis sve te kutije jednu pored druge ,stari eon 15 G2 od 300w ih sve pojede...Ja se licno uverio ,a evo ima i jedan interesantan video na you tube napravili neki bugari ...Stavite slusalice, zavalite se i uzivajte ,razlika se u modelima cuje

Test JBL EON 15G2 and some JBL PRX
You need to upgrade your Flash Player

Isto i kod EV ,proizvode neke nove modele ,snage 1000, 2000w mrzi me vise i da nabrajam, a sve to kad stavis pored EV RX 115 od 400w od pre 15 godina njih RX apsolutno oduva ,da ti se cini da ovo novo i ne radi...
neshatomic je offline   Reply With Quote