Videti jedan post
Star 24.01.2014, 22:39   #26
neshatomic
Vredan član društva

neshatomic's Avatar

Registrovan/a dana: 19.06.2009
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 67 puta u 41 Postova
Instrumenti: Acoustic Line Seeburg , JBL SRX , Dynacord Variline , Dynacord MAdras , DANLEY sound labs
Interesi: sport,moto sport,sound & light
neshatomic befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Ivane nisam imao nameru da te vredjam ,ako je tako ispalo izvinjavam se ,ali ta ETX serija se proizvodi u Kini i to svi znaju.
15ica je cist kinez i tu price nema.
NJihovi inzinjeri normalno da nisu glupi ,samo imaj u vidu da inzinjeri prave onakve kutije kakve firma trazi i koje se najvise prodaju,tako svi prave sve jeftinije kutije ,samim tim je proizvdnja presla svima u Kinu zbog jeftinije radne snage ,a kao posledica toga ode i kvalitet.Sa druge strane nama mazu oci novim modelima ,lepim izgledom ,manjom kilazom i nabudzenim specifikacijama i mi to opet debelo platimo.Tako da nisam ja rekao da su oni glupi ,oni su itekako pametni cim mi na to sve i dalje bacamo pare.

A sto se tice ovih tvojih reci : "Generalno sto se tice ove serije mislim da jebolja od PRX bilo kojeg i 600 i 700 jer nudi mnogo vise!''

Mislim da ti kao prodavac koji niti svira ,niti se bavi rentalom , niti si ikad koristio i imao prilike da se u raznim situacijama sretnes sa svim tim zvucnicima apsolutno nisi merodavan da tako nesto izjavis .

Sta vise kao ozbiljan prodavac ruzno je da to uopste kazes.

A ako si stvarno tako siguran u njihovu novu seriju onda kao prodavac nam organizuj DEMO gde cemo svi mi da dodjemo da se uverimo u kvalitet istih ,a ja cu prvi da dodjem i sta vise ponecu par modela JBL , Acoustic line , za direktan uporedni test .

pozdrav

Promijenjeno od neshatomic (24.01.2014 u 22:43 sati)
neshatomic je offline   Reply With Quote