Videti jedan post
Star 01.02.2014, 10:44   #32
rolandx
Stvarno kod kuće

rolandx's Avatar

Registrovan/a dana: 23.12.2012
Mjesto: Okolina Kolonije
Downloads: 159
Uploads: 12
Rekao HVALA: 58
Zahvalili mu 177 puta u 164 Postova
Instrumenti: Korg Pa600, Yamaha MotifXS6, Yamaha EMX5000, EV1503, Shure PG30...
Interesi: Druženje, muzika....
rolandx ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Citat:
Originalno postovano od Darko Pokaži Post

I sta je jos interesantno to je da je Klavijatura stvarno lagana i malena ;-)
Sve u svemu ko trazi Klavijaturu ili Instrument za povoljnu cjenu ja licno mislim da nemoze nista da pogresi sa PA900.

Pozz
To sti je lagana i malena nije prednost vec mana. Skupljeni tasteri, auto fill, start stop,... ma pisano je ihahajjjjj o tome... Displaykao da zakivam eksere,tasteri takvi da ne znas jesi li stisnuo ili ne... Sve mi to smeta jer 1750 e nije mala para. Za jedno ste u pravu, nov instrument tih mogucnosti nema nikakvog izbora za taj novac i tu je korg u prednosti. Samo se pitam koliko je nov Tyros 2 ... Pre bih kupio polovnu Tyros 3 nego li Pa900 nov. Probao, video, cuo... Nije primereno da poredim polovno i novo ali primoran sam jer je i to na neki nacin mozda bolja opcija. Mozemo ra razvlacimo zvaku do sudnjega dana za 1750 evra sto je u Austriji nesto malkice vise od jedne plate u Nemackoj sigurno jedna plata... Nama je to 6 plata ( u Srbiji) tako da korg to nije imao mozda u vidu, i da cemo toliko sitnicariti. Da je znao, mislim da bi se malo vise potrudio zbog nas... . Cinjenica je da ga masovno kupuju ali i prodaju... Na trenutak vas očara a onda razocara... Ne kazem da je krs, vec sam ocekivao malo vecu razliku pa i dizajn naspram Pa600... Da ne pominjem softver koji je najbitniji. I dalje jako mršavo. Jesam korgovac ali besan i nadam se ne jos dugo.
Dodato:
Citat:
Originalno postovano od ermin0703 Pokaži Post
Kupi slobodno za klasu je bolja i tipke Su bolje i bolji zvuci izlaze od pa 800 imas 192 MB sasvim dovoljno ja sam pa800 prodao i kupio pa900 normalno da je pa3 bolja ali i skuplja a za nastupe ti je sasvim dovoljna to je moje misljenje
Da li je ovo odgovor na postavljeno pitanje u temi Mladen Lav ?

Promijenjeno od rolandx (01.02.2014 u 10:47 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
rolandx je offline   Reply With Quote