Videti jedan post
Star 01.02.2014, 20:01   #9
yamahapassion
Moderator

yamahapassion's Avatar

Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
yamahapassion befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Evo da ja napisem sada uz koji bi paket mogao ovaj telefon dobiti besplatno, uz ugovor na 2 godine. Tu tarifu koristim vec 4 godine, i nikada se nisu promenili uslovi, i u globalu sasvim sam zadovoljan. Kod mreze telering dobijam 1000 minuta razgovora (u austriji), 100sms-a za ceo svet i internet koji je neogranicen, ali imam samo jedan gb brzog protoka, pa mi onda reduciraju brzinu, s tim da i na toj smanjenoj brzini mogu npr otvoriti video na youtube, koristiti skype, viber itd... sad, ne znam tacno koja je brzina posle 1gb posto nisam merio nikada. besplatnih minuta za ex yu nazalost nemam, to se tarifira posebno, ali ionako sa srbijom obavljam sve razgovore preko vibera pa mi nesto preko nije ni potrebno. Uglavnom ovaj paket izadje me 8.5e mesecno i to je to. Za mene kao prosecnog korisnika sasvim dovoljno, a placam, pa maltene dzabe.... tako da sam se resio da ostanem u ovoj mrezi, uz ovu tarifu, i da uzmem ovaj sony, posto se samsung malo izbezobrazio i opao u smislu kvaliteta, eto vaxter je dao primer, a za sony sam cuo samo reci hvale.