Ja imam Sony Xperia P, i za Sony u globalu kao marku ti mogu iskreno preporuciti. Ja sam od onih recimo koji nisam naklonjen nekim favoritima, konkretno recimo Samsung koga svi kao hvale, sve super ovo ono, a ovamo kad pocne da se kvari, onda da ne pisem ovde sta pricaju, a i ne volim sto danas maltene svaki ima taj izvikani Samsung i ja kada sam uzimao telefon, uvek sam kontra birao od Samsunga, pa makar i po cenu da je losiji

Konkreno i drugar je imao izbor recimo Samsung Galaxy S3 vs Sony Xperia ACRO S, i uz malo mojih saveta i iskustva, ipak se odlucio za Sony i naravno da se nije pokajao. Radi extra kao i od prvog dana, e sad sto svaki Android telefon ima odredjene bagove, to je druga stvar, ali u globalu je za mene Sony No.1, jer kao sto rekoh ne volim neke izvikane marke isto kao sto je recimo poredjenje auta u Srbiji Volkswagen VS Opel. Tome nema kraja
Sto se tice SP, ona je dobra, jedino od S3 ima malo slabiji CPU, inace ovako sve je dobro. Redak Sony-ev model koji ima Corning Gorilla Glass, Bravia Engine 2, HD ekran na 4.6'', 8 kamera sto je veoma dobro kad se uzme u obzir da ti Sony definitivno bez izuzetaka pravi najbolje fotografije i ne moze nikakav Samsung, LG i ostali da se nose sa time, novi Bluetooth 4.0, 42Mbps itd itd.

Extra telefon u svakom slucaju. I nemoj belu boju samo da uzimas

Hehe Inace sto se mene tice +1 ide za Sony da ne obrazlazem vise zasto i kako, mogao bi do ujutru da teram

Dovoljno je i ovo Pozdrav