Videti jedan post
Star 03.02.2014, 15:30   #533
sale_band
6. sekretar SKOJa

Registrovan/a dana: 07.07.2011
Downloads: 280
Uploads: 5
Rekao HVALA: 315
Zahvalili mu 123 puta u 117 Postova
sale_band befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Ja bih ipak voleo da čujem kakvo mišljenje o ovim optužbama ima @vaxter ili neko drugi iz administracije. Voleo bih da znam koje su to moje privilegije i zašto, ako već postoje, mi nisu poznate.

Što više razmišljam o pisanju kolege @nedaband sve više sam ubeđen da je način, nastup i odnos prema određenom broju članova (ajde meni, manje-više) ponižavajući i nerespektabilan.

Smatram da pisanja tipa "da sam ja moderator, forum bi bio čistiji" ili kolege @vingula "očistio bih one koji ne znaju sastaviti rečenicu" ne da ne doprinose zajednici već je, naprotiv, podrivaju!
Svakom bi trebalo biti jasno da postoje ljudi kojima srpski/hrvatski nije maternji i koji se trude da se izraze sto bolje znaju, ovakav nastup ne verujem da ostavlja pozitivan utisak na te članove, a ja bih ga nazvao diskriminacijom.

Takođe postoje i oni koji iz nekih razloga nisu naučili gramatiku ali, isto tako bi trebala postojati ravnopravnost jer nije niko došao na lingvističku sekciju. Možda je u redu skrenuti pažnju na greške ali na način da se niko ne uvredi ili ponizi.

Na kraju, ukoliko moja pisanja zaista nisu pametna i korisna, pa ne moram ni da pišem, nisam pod ugovorom.

Hvala i nadam se odgovoru.

Sent from my HTC One XL using Tapatalk
sale_band je offline