Tako sam i mislio, moderatori i ostali nece da reaguju

dobra vam je ta neka poslovna politika, ovim cinom samo jedno dokazujete a to je nepostenje. Nema veze od sada cu i ja da se pravim lud, a clana Aca_Caspera cu isto tako fino da zamolim da ne komentarise tudje snimke u demo sekciji jer nema prava na to, ocigledno je jedan lazov koji voli da se kiti tudjim perjem kako ja to kazem, iako je Srdjan banovan malo je ironicno kada je napisao u njegovoj demo sekciji nesto slicno ovome: "Ako si ti ovo odsvirao dizem ti kapu". Mislim nema dalje, jedan prevarant drugom prevarantu to da napise, nema dalje...Ja sam sto se mene tice dokazao svoje, tj istinu jos cekam da mi moderatori odobre ovaj ritam sto sam postavio u download sekciji i meni je mirna savest, a takvi clanovi kao Aca_Casper koji se prave ludi i izbegavaju odgovore na pitanja i ostalih clanova jer i sami vide da su prevaranti me ne interesuju kao lanjski sneg. Pozdrav od mene a tema moze pod lock.
Nadam se da ce se Aca_Casper bar malo postideti kad razmisli da klikne na demo sekciju, mada taj stid je vise odraz sopstvene kulture, toliko.