Videti jedan post
Star 27.02.2014, 21:42   #20
tranzit
Banovan!

Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
tranzit ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Bice to uredu. Na brzinu sam pogledao samplove, istina je da su kratki ali i dovoljno dugi jer na svakom imam bar tri do cetiri vibracije amplitude, sto je dovoljno da dobijem autenticni vibrato koji je imao ovaj sound program i u originalnom instrumentu. Uglavnom, moze se loopovati kako treba. Kako sam ti vec pisao, ovo je u sustini samo jedna oktava koja je ponovljena dva, odnosno tri puta, pa je taj koji je sklepao tu Power Chord gitaru bespotrebno povecao broj samplova, a time bez ikakvog razloga napravio instrument tri puta vecim nego sto jeste. Dobices to u toku veceri ili noci, posto sam u studiju pa cu iskoristiti prvo slobodno vrijeme, da ti odradim Loopove na sampovima, a onda cu spakovatim u AKAI, Kontakt ili neki slican format i poslati link da to skines. Ako budem imao vremena uradicu .KMP preko Awave Studio programa, a ako ne budem, onda uradi sam. Uglavnom, bice to uredu mada ta distorzija, odnosno ovi samplovi nisu nista posebno oko cega bi trebalo gubiti vrijeme. Imas ti daleko bolju distorziju u fabrickim sound programima, treba samo malo da poradis na njoj.
tranzit je offline   Reply With Quote
Sledeći član vam se zahvalio tranzit za ovaj koristan post:
Tomislav_R (27.02.2014)