Videti jedan post
Star 01.03.2014, 02:36   #5
elmar
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 03.11.2006
Downloads: 538
Uploads: 2
Rekao HVALA: 7
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
elmar befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

drugovi zaista vam hvala na brzom I detaljnom odgovoru. Hvala za link I za opsiran odgovor. Pogledacu sta ima na youtube I svakako moram da se upoznam sa software I zato treba vremena I strpljenja. Imam studio one 2 I postoji ta opcija Fatchannel ali moja greska jeste u tome sto sam audio boxu preko stereo kanala prikopcao na yamahinu mikstetu koja I nije za studisko snimanje nego vise za live nastupe. Probao sam da koristim efekte tj reverb delay echo sa iste ali nije to to. Medjutim kad snimam cist glas a kasnije dodam compresor I proeq onda to izgleda mnogo bolje mada to rucno radim jer preset koji vec postoje nesvidjaju mi se mnogo. Pitanje ? Vidio sam na youtube da neki imaju extra plug in osim fx chain I presonus plug in imaju neke stabilizatore I jos ponesto. Gdje mogu to da nabavim mada moram reci jos nisam uradio update programa. Dali da se rijesim miksete I da idem direktno preko audio boxe I kako u tom slucaju mogu doci do stereo signala jer imam samo dva ulaza na bo boksi?stvarno vam veliko hvala.
elmar je offline   Reply With Quote