Mozes kupiti Trans Audio Spliter ovako kako izgleda na slici koju sam postavio, a sva mudrost je kopirati jedan Folder tamo gdje ti budem naznacio. Sve ostalo vidis i sam, toliko je lako, da i ne treba nikakvo objasnjenje. Program cak ne treba ni bilo kakvu instalaciju, sve se sastoji u pomenutom kopiranju i podesavanju tvog Midi Intefacea, sto bi ti naravno takodje bilo detaljno i u slikama objasnjeno. Iskoristen je namjerno VST Host kao "domacin" za ovaj PlugIn koji vidis na slici, to jest za Trans Audio Spliter jer je Free program i mozes ga legalno upotrijebiti bez ikakvih problema. On sam nista ne radi sem sto je "futrola" za PlugInove Trans Audia. Cijena za Trans Audio Spliter je samo 26 eura, a taj iznos ces, po mojim uputstvima, uplatiti na yu-midi ziro racun. Radi ovoga mi se javi na PP, kako bi dobio sve potrebne podatke.
Ukoliko trebas bilo kakav drugi midi processing... razmisli... za sve imam rjesenje i sve je isto tako prosto i logicno kao i kod ovog Splitera. Bilo da se radi o dinamici, trajanju nota, live kvantizaciji note on ili note off naredbi, randomiziranju bilo kakvih drugih midi naredbi, pa cak i duzine nota, nepogrjesive terce po balkanskim skalama... itd... sve mozes dobiti i to sve u tom jednom Hostu tako da njegovim startovanjem imas odmah sve na raspolaganju. Naravno da narudzba vise produkata odjednom, donosi poveci popust.
Promijenjeno od tranzit (01.03.2014 u 18:07 sati)
|