Videti jedan post
Star 01.03.2014, 18:30   #28
tranzit
Banovan!

Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
tranzit ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Citat:
Originalno postovano od grabovac037 Pokaži Post
imam live stayler 15 sad cu da procackam pa cu da vidim st5a moze
Dodato:
imam problem sa live stylerom kako da ubaci sf2 u njega da mi ritam radi
Ne znam koju verziju Live Stylera imas, napisao si 15 ali treba mi tacna verzija jer su razlike izmedju pojedinih malih Updatea prilicno bitne. Ovo ti mogu garantovati jer sam jedan od ljudi iz razvojnog tima Live Stylera, skoro od samog pocetka pa sve to smrti Norberta Stellberga. U pojedinim verzijama ima Bugova, koji zaista prave cuda i izazivaju cak i padove programa. Live Styler je veoma, veoma kompleksan program, ako se hoce iskoristiti sve sto on nudi, a nudi bar tri puta vise nego bilo koji hardware aranzer. Medjutim ta kompleksnost je prilicna prepreka za siru upotrebu, pa ne treba previse "cackati" po Setup-u, pogotovo ne, kod najnovije, odnosno posljednje verzije. Sf Bank moras na jedan drugi nacin shvatiti kod Live Stylera jer ovdje on moze biti i samo jedan sound ali i citav Bank sounda. Zahvaljujuci tzv. "Bass sistemskom Audio Driveru" bilo je moguce uraditi ogromni Sample Content od nekakvih 15 GB-a u obliku SF2 fileova koje Live Styler "cita" on fly (a moze i uvesti ih u RAM, sto bi naravno bilo nebulozno). Za maksimalno koristenje Live Stylera ti je potreban taj Content od petnaestak GB-a, koji se nalazi u folderu "Mega Samples" a Live Styler automatski prepoznaje gdje je taj Folder, kao i sve sounde u njemu. Naravno da ti mozes upotrijebiti i svoje SF2 sounde, medjutim to je onda nesto drugaciji proces.
tranzit je offline   Reply With Quote