Ovako. Dva behringer monitora na outputs na pozadini audio box. Imam nt1-A u prvom input mic/instrument I klavijaturu korg oa3x u drugom .main nikad neide preko 3/4 Oba gaina za mic I klavijaturu su na pola. Imam slusalice koje koristim pri snimanju vokala. Sada snimio sam jednu pjesmu u multitrack sa klavijaturom. Svaku track posebno. Bubanj bas gitare solo terce strings itd. Ne po tom redosljedu al uglavnom gotova pjesma. To sve kad mi je mixer dugme okrenuto na inputs. Medjutim kad zelim da poslusam to isto moram da okrenem mixer na VSL da bi culo. Isto tako sa vokalom mada nemam kontrolu u slusalicama kad mikser okrenem na inputs. Znaci cujem svoj glas a ne muziku. Kad stavim na VSL onda cujem muziku a ne glas. Glas je suh bez ikakvog efekta. To se moze popraviti u audio box mikseti ali nevidim svrhu jer ga moram stimati svakako staviti oroeq compresor itd. Kako sad da imam da mi je mixer na inputs a da cujem I glas I nuziku u isto vrijeme. Dali je to uopste noguce ? Nadam se da sam vise jasan sad. Hvala unaprjed.
|