Videti jedan post
Star 06.03.2014, 02:13   #32
tranzit
Banovan!

Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
tranzit ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Ovako nece ici, momce. Ne zelim na taj nacin da ti pomazem jer "ja u klin, ti u plocu" bar hiljadu puta sam na forumu, a i tebi u vezi sa 22VSL ponovio da se ne moze i ne smije snimati citav aranzman sa aranzera u mono audio tehnici, a ti svoje, pa svoje, Jednostavno ne zelim da te vodim totalno pogresnim putem. Za to sve postoji sasvim drugi nacin ali samo onda kada shvatis neka osnovna pravila audio tehnike, od kojih ne smije i ne moze biti odstupanja. Bar od mene, a ni od jednog drugog audio inzenjera (naravno profesionalnog jer danas se svako i svasta naziva ton-majstorom i audio inzenjerom) neces cuti nista drugo, osim ovoga sto sam ti do sada napisao. Radi se o osnovnim pravilima koja se ne smiju prekrsiti. Ko te savjetuje drugacije taj je u ovom poslu autodidakta i to totalno neuki i neuspjesni. Ti u sustini imas sve sto je potrebno za jedan pristojan snimak naravno u stereo tehnici u nivou Home-Recordinga, pa i miks ako cemo biti iskreni ali neces i ne zelis da shvatis da je sasvim drugaciji put do toga od onog koji si sam sebi zacrtao u glavi. Procitaj ponovo sve postove u ovoj temi, a i u vezi sa 1818VSL (jer je to na kraju krajeva potpuno isti postupak) i razmisli malo o svemu tome a onda napisi sta nisi razumio. Tako cemo najlakse stici do cilja. Znas i sam da rado i nasiroko i veoma detaljno, pomazem kolegama na forumu ali oni citaju pazljivo te postove i veoma brzo dodju do rjesenja svog problema.
tranzit je offline   Reply With Quote