Citat:
Originalno postovano od makl
Tranzit iznenadujes me kolicinom informacija koju imas u vezi svih ovih tema koje su vezanu uz svirku. Neznam jel ti hobi da to sve proucavas, ili se jednostavno profesionalno s time bavis pa moras sve znat, ali svaka cast. No comment.
|
Harepa50 ti je u globalu vec odgovorio na to tvoje pitanje ili bolje reci, dvoumljenje. Kamo srece da mi je muzika i audio tehnologija samo hobi. Sigurno bih bio mirniji i sa daleko manje stresa, a imao bih dosta vise vremena za one ljudske potrebe koje cine ljude zadovoljnima. Ovako, ostaje mi da se do kraja borim sa tehnoloskim napretkom, koji zaista "pretjeruje" i obimom i brzinom novih dostignuca jer htio ne htio, moram biti "up to date", inace ostadoh gladan. Na ovom forumu se samo djelimicno dodiruju domeni audio tehnologije i nauke o medijima, u najvecem broju slucajeva samo oni osnovni, rudimentarni. U svom pozivu sam prinudjen da u svakom momentu moram imati spremna rjesenja za daleko kompleksniju audio problematiku. U svakom slucaju, uopste mi ne treba zavidjeti.