Videti jedan post
Star 10.03.2014, 17:17   #2
calevh
Ovaj baš voli da kuca

calevh's Avatar

Registrovan/a dana: 28.10.2008
Downloads: 4126
Uploads: 5
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 27 puta u 24 Postova
calevh befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
calevh pošalji poruku preko ICQ messengera calevh pošalji poruku preko AIM messengera calevh pošalji poruku preko Yahoo! messengera calevh pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Ex 5 jesam, i od tada je sanjam. Naročito dirke, Ex 5 i Psr 9000 Pro, imaju istu dirku, ne mogu ti opisati rečima, savršentsvo. Nisam ja nešto mnogo klaijatura svirao, ali usudio bih se da kažem da je to jedna od najboljih klavijatura (Dirke) ikad napravljena, možda i najbolja. Zvuk je isto ono što izlazi iz Motifa, sa PLG kartama je tek priča za sebe. Daleko ispred LE-a, TR-a, čak i mnogo skupljih klavijatura. Mana može biti jedino ubacivanje semplova, i učitavanje semplova prilikom paljenja, ide jako sporo i jedno i drugo. Ali ko ima strpljenja i vremena, može napraviti zver, od Ex5. Još jedna mana je težina od 22,5 Kg. Do skora bila jedna Ex 5 na oglasima za 400E. Nažalost finansijska situacija mi tada nije bila zavidna, ali cena je smešna za tu spravu. Na Ebay - se može naći otprilike za tu cifru. Ex7 je siromašnija od Ex5, lošije dirke (Tako kažu, nisam probao), ali sa 64Mb memorije, između ostalog, i po ceni između 200E i 300E, mislim da se bolje ne može kupiti.
calevh je offline   Reply With Quote