Ne radi se ni o kakvoj pravoj ili krivoj istini, niti je, na kraju, bitno uopste, nego opet pisemo jedan mimo drugoga. Sve je to evidentno sto stoji na slici i u tekstu koji stoji gore ali je pozadina nesto drugacija, pa te to buni i navodi na krivi zakljucak da gorancho nema IDE interface u svom KN3000. Postojala su dva modela KN3000 (ili bolje reci podmodela) i izisli su jedan nakon drugog u vrlo kratkom periodu. Prvi je izisao, da ga nazovemo, normalni model KN3000, koji nije imao u sebi HSO-3000, niti je imao bilo kakav ulaz za Hard Disk, koji bi bio sakriven nekakvom blendom ili slicno kako se to inace radi kada firma predvidi nekakav Upgrade za instrument.
Nakon izvjesnog vremena (negdje krajem 1995. godine) Technics nastavljajuci distribuciju KN3000, ubacuje u tisini "drugi model", zapravo isti model ali sa vec ugradjenim HSO-3000 (koji i stoji na gornjoj slici). Pojedine "trece firme", kao sto je i ona ciji si link prvo naveo, se odmah "specijalizuju" za ugradnju HSO-3000, a pojedine prave cak i otvor na kucistu za brzo ubacivanje IDE Hard Diska. Samo se o tome radi, a gorancho ili ima originalni drugi model ili ima jedan od primjeraka prvog modela (koji je izisao u daleko, daleko manjem broju i to samo u pocetnom periodu proizvodnje KN3000), a koji je neka od onih "trecih firmi" spremila za ugradnju Hard Diska. Ovako ili onako, gorancho ima vec IDE interface u svom KN3000. On je i naveo da ima i taj otvor i IDE interface, pa je naveo da je isprobao nekoliko Hard Diskova ali KN3000 nije "vidio" nijedan od njih. Nije ih "vidio" samo radi toga sto diskovi nisu softwerom spremljeni za upotrebu u KN3000, a ne zato sto mu nedostaje IDE interface. Ovo su konkretni podaci, a i inace mi je poznato, odnosno sjecam se jadikovanja korisnika tog KN3000, koji nisu imali Hard Disk ili im se pokvario onaj koji je bio unutra, kao i svi problemi oko toga da nadju pomenuti software i Hard Disk za svoj KN3000. Moze gorancho da slika svoj KN3000 ali cemo vidjeti upravo ovo o cemu sam pisao sada, to jest da njegov instrument ima vec igradjen HSO-3000, to jest ima vec IDE interface. Ne vjerujem da bi covjek bez potrebe pisao da ima i otvor za ulaz Hard Diska i IDE Interface. Siguran sam da moze sam da raspozna da li ima IDE interface ili nema.
Promijenjeno od tranzit (13.03.2014 u 10:07 sati)
|