Videti jedan post
Star 01.04.2014, 21:29   #3
The.ONE
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 31.03.2014
Downloads: 0
Uploads: 1
Rekao HVALA: 6
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Korg 01/Wfd, Korg X5D, Roland D-110, Digitech Vocalist II, One man band 11, Behringer XR-18
The.ONE ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Pozdrav svima! Novi sam na ovom forumu, ali ako mi dozvolite, dao bih jedno privremeno rješenje za spomenuti problem prelaza na OMB 11 s kojim sam se i ja susreo, barem dok se ne svlada CASM. A možda će nekome to biti i trajno rješenje, tko zna... Dakle... postavite "Fill in" komande i "Fill in + Main" komande na tipke na monitoru, jer će vam trebati i jedne i druge. Stvar je u tome da prilikom sviranja prvo pritisnete željeni "Fill In", a potom željeni "Fill In + Main" i OMB se lijepo pokori i odsvira točno ono što vi želite, a ne što on želi. Ovo 100% funkcionira bez obzira da li je style složen "po špagi" ili ne. Pošto imam preko 200 styleova, a po CASM-u nikad nisam švrljao, i meni ovo pomaže, a da ne moram ništa ispravljati u styleovima, pa se nadam da će i nekome od vas pomoći. A sada i ja imam pitanje: da li se može u OMB-u složiti da se u "Endingu" tempo počne usporavati prije nego stigne do kraja endinga? Npr. tempo pjesme mi je 120, a kad stisnem Ending, u određenoj točki počne usporavati i kad se tempo spusti na npr. 55 (na karaju takta), tu bude kraj pjesme. Da li je tako nešto moguće i ako jest, kako? Hvala vam unaprijed svima na vašim cijenjenim odgovorima!
The.ONE je offline   Reply With Quote
Sledeći član vam se zahvalio The.ONE za ovaj koristan post:
NikolayTheM (04.04.2014)