Citat:
Originalno postovano od The.ONE
da li se može u OMB-u složiti da se u "Endingu" tempo počne usporavati prije nego stigne do kraja endinga? Npr. tempo pjesme mi je 120, a kad stisnem Ending, u određenoj točki počne usporavati i kad se tempo spusti na npr. 55 (na karaju takta), tu bude kraj pjesme. Da li je tako nešto moguće i ako jest, kako?...
|
Ne radim u OMB-u ali sam probao ranije OMB10. To sto si pitao u vezi tempa je moguce ali ne u OMB-u vec u nekom sekvenceru (Cubase, Sonar, XG Works i sl.). Tamo sredis ritam, iscrtas Tempo traku kako zelis i gde zelis da usporava i takav ritam kad uvedes u OMB on ce ga citati sa promenama tempa!
Dodato:
Citat:
Originalno postovano od The.ONE
...da li se može u OMB-u složiti da se u "Endingu" tempo počne usporavati prije nego stigne do kraja endinga? Npr. tempo pjesme mi je 120, a kad stisnem Ending, u određenoj točki počne usporavati i kad se tempo spusti na npr. 55 (na karaju takta), tu bude kraj pjesme. Da li je tako nešto moguće i ako jest, kako?...
|
Ne radim u OMB-u ali sam probao ranije OMB10. To sto si pitao u vezi tempa je moguce ali ne u OMB-u vec u nekom sekvenceru (Cubase, Sonar, XG Works i sl.). Tamo sredis ritam, iscrtas Tempo traku kako zelis i gde zelis da usporava i takav ritam kad uvedes u OMB on ce ga citati sa promenama tempa!
Detaljan opis kako praviti i editovati ritmove za Yamahine aranzere je dao Casper u svom tutorijalu u sekciji Aranzeri=>Yamaha.