Videti jedan post
Star 08.04.2014, 05:28   #3
tranzit
Banovan!

Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
tranzit ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Sve na USB Stick. Njega shvati kao disk C:\ na koji instaliras sve, kao sto bi to radio i na konvencionalnom Hard Disku. Medjutim, imaj na umu, to sve uopste nije jednostavno jer kako sam i pomenuo, Stick prvo treba da se spremi za instalaciju operativnog sistema na njega, posto Microsoft nije predvidio za Win 8/8.1 Pro instalaciju u Win to Go modusu. Te sam morao da "prevarim" Microsoft i odradim posao. Sada korisnici Trans Audie izvade USB Stick i ne boje se kradje uredjaja i sistema jer u samoj masini se nalaze iskljucivo SSD diskovi sa Sample Contentima. Jos jedna pozitivna nuz pojava je, da taman i da mu neko ukrade taj sistemski USB 3.0 Stick, nece moci pokrenuti Trans Audio sistem na svom ili bilo kojem drugom kompjuteru jer je sistemski USB vezan za sistem na maticnoj masini. Perfektna zastita i za korisnika i za mene. Nema kopiranja, nema varanja. Ustvari, mogu da kopiraju do mile volje ama te kopije mogu odmah da stave u ono mjesto (znas koje) jer serijski broj USB Sticka ne odgovara originalnom. Sve u svemu, perfektna hardwerska zastita.
tranzit je offline   Reply With Quote
Ćlan 3 Vam se zahvalio, tranzit, za koristan post:
fico (08.04.2014), nikola1974 (09.04.2014), sale_band (08.04.2014)