Tema: Korg Pa600
Videti jedan post
Star 08.04.2014, 11:30   #1623
nele1
Ovaj baš voli da kuca

nele1's Avatar

Registrovan/a dana: 07.09.2006
Mjesto: Nemacka Berlin
Godina: 56
Downloads: 552
Uploads: 0
Rekao HVALA: 47
Zahvalili mu 80 puta u 76 Postova
Instrumenti: 2 Harmonike Artist,PA800,LE korg
Interesi: pomagati dobrim ljudima
nele1 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
nele1 pošalji poruku preko MSN messengera
Standard

Hvala na odgovorima drugari radi se da sam uzeo i ja pa600 i bunile su me samo dve tri stvari i sad je ostao samo jos ovaj problem koj me nervira,kapiram ja da mora da bude taj auto ukljucen da bi prelaz odsvirao nego sam se vodio logikom po ranijim aranzerima da kada gori taj auto recimo var3 i 4 sviraju ta dva prelaza i da se vrati u zeljenu varijaciju koju sam svirao pre prelaza,dok se to kod mene ne desava,toje pitanje?
Kod mene kada goti taj auto i sad sviram var 1 i pritisnem primer fil3 ili 4 on odma posle prelaza svira tu 3 ili 4 varijaciju koja je svirala prelaz,neznam dali me razumete,da ne citam ona sugava upustva sada.
Dodato:
Samo da dodam da sam svirao par svirki i da klavijatura radi dobro,ali je duboka boze sacuvaj dali je neko spustao klavijaturu do sada, ja planiram u najskorijem roku da odradim i to jer sam do sada svaku spustao,sad me jos interesuje cuo sam da radi na principu kao pa50 mislim na dirke da je sve isto ajde neka se jave kolege koje su radile nesto i na tom polju hvala.

Promijenjeno od nele1 (08.04.2014 u 11:35 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
nele1 je offline   Reply With Quote