Videti jedan post
Star 08.04.2014, 23:45   #6
makl
Ovaj baš voli da kuca

Registrovan/a dana: 26.01.2013
Mjesto: Zagreb
Downloads: 323
Uploads: 32
Rekao HVALA: 85
Zahvalili mu 20 puta u 19 Postova
Instrumenti: Harmonika (Guerrini Superior 2), klavijatura (Korg pa 800 i korg pa 600)
Interesi: Glazba
makl ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Tranzit

Ovo za virus sam procitao da su ljudi pisali vise puta, zato sam to napomenuo, ne razumjem se bas u klavijature, a nije ni da sam neki jaki kompjuteras, pa ni neznam jel to moguce ili ne, zato kazem da nije do toga, ali ako ti kazes da je nemoguce, onda u redu, jedna briga manje, zapamtit cu... Sto se tice hardwarea, neznam ali sumnjam (bar se nadam da nije), jer klavijatura je stara god dana, ja sam je kupio novu prosle god u 2. mj, u ducanu, garancija taman istekla...

Nicic

To sam bio napravio kad je prvi put doslo do ovog prolema, i onda sam ucitao svoj set, railo je kako treba, onda sam, isao ucitat jos neke setove preko tvornickih i mjenjao im elemente (bubnjeve, gitare itd), i onda sam ukljucio to na razglas, krenuo svirat, kad dogodi se to sto se dogodi...i od onda opet ne valja... Inace resursi sa korgove stranice nisu potpuni, neznam kako i zasto, ali ucitavao sam ih prvi put, i ne ucita pola bankova, onda sam na kompu pretrazivao foldere, i vidio da uopce ne postoje bankovi od 11-20...no nasao sam na netu drugi backup koji je kao tvornicki i ima sve, i radi ok...

Dell

Global sam ucitao sam sa svog seta, inace ih ne ucitavam bas zbog toga sto sam procitao da znaju radit probleme... Jedino ako mi je u tom globalu pokupio nesto od ovog, pa i on sam sada radi taj problem...

Zbilja neznam, zbunjen sam toalno, a nije ni da se kuzim bas nesto u to... Ali svakako puno hvala svima sto pokusavate pomoci!!!
makl je offline   Reply With Quote