Videti jedan post
Star 09.04.2014, 03:42   #22
MarjanMilosevic
Odomaćeni član

MarjanMilosevic's Avatar

Registrovan/a dana: 05.10.2011
Mjesto: Skopje
Downloads: 3
Uploads: 0
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 56 puta u 49 Postova
MarjanMilosevic befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
MarjanMilosevic pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Ne tranzit, ja ne pljujem samo iznosim cinjenice. Postoje matematicke formule koliko termickog opterecenja jedan namotaj sa odredjenim promerom moze da podnese a da se pritom ne pregreva.
Nema tu revolucije, ima dosta marketinga. Izvoli pregledaj kataloge svih vodecih svetskih proizvodjaca komponenti za zvucnike pa mi nadji jedan 15 inch drajver koji ima spulnu od 2.5 incha i moze da podnese vise od 350W.
Idi kod B&C, kod 18Sound, kod koga hoces. Mozda ja nema znanje kad su mikseri i takve stvari kao sto imas ti. Ali ja sam sa zvucnicima 24 sata na dan. I to sa komponentama vrhunskih proizvodjaca.
U mom pisanju ja nerekoh ni u jednom trenutku da ta kutija nevalja, nit da nezvuci dobro.
Ali tih 1000W ima isto ko sto ih ima i JBL PRX ili one nove smesne EV i Dynacord kutije koje su potpuno iste ali kod Dynacorda su 1000W a kod EV su 500W. Pa idi lupaj glavu kome da verujes.
Dodato:
I o kakvoj revoluciji pricas kod razglasne kutije napravljene od medijapana i iverice? Nista dalje niko nemora da mi prica nista.
Dodato:
Pogledaj specifikacije. Maksimum SPL 125db uz 10% THD. 1000W malo sutra.

Promijenjeno od MarjanMilosevic (09.04.2014 u 03:51 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
MarjanMilosevic je offline