Videti jedan post
Star 17.04.2014, 00:08   #1
The.ONE
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 31.03.2014
Downloads: 0
Uploads: 1
Rekao HVALA: 6
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Korg 01/Wfd, Korg X5D, Roland D-110, Digitech Vocalist II, One man band 11, Behringer XR-18
The.ONE ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Evo mojeg rješenja. Doduše, vjerujem da će neki forumaši odmah u startu pronaći zamjerke, ali ovo barem odrađuje stvar. Dakle, primijetio sam da OMB 11 u 7/8 ritmu radi veliku pogrešku, i to tako da osminke zapravo vidi kao četvrtinke. Znači, badava smo mu odredili 7/8 kad on to vidi kao 7/4. Očito bug u programu, i to poveći. Tome sam doskočio tako da sam jednostavno poduplao tempo style-a. U primjeru koji sam uploadao, stavio sam tempo 230, a zapravo ga svira kao 115. E sad, problem u OMB-u je što tempo ne ide dalje od 250, pa možda za neke pjesme to neće biti pravo rješenje. Ali ako ništa drugo, barem radi. Primjer koji dajem je jednostavan, bez puno komplikacija, da se vidi kako se to može izvesti. Mislim da bi autora OMB-a trebalo malo pritisnuti da ispravi taj bug s neparnim ritmovima (doduše, nisam isprobavao 9/8, ali vjerujem da se pojavljuje isti problem). Mislim, ako smo program morali platiti, da onda barem SVE radi kako treba.

7/8 ovdje je taj primjer style-a.
The.ONE je offline   Reply With Quote